Succesvolle afronding van project De Rooi Pannen in Tilburg

We zijn blij om te delen dat ons recente project in Tilburg met succes is afgerond. Met de installatie van een 15 kW PCM-installatie realiseren we jaarlijks een indrukwekkende besparing van 57.000 kWh en verminderen we de CO2-uitstoot met maar liefst 37 ton.

De waarde van dit project wordt versterkt door de opmerkelijk korte terugverdientijd van slechts 1,35 jaar. We zijn bijzonder dankbaar voor de uitstekende samenwerking met de systeembeheerder gedurende het gehele proces, wat heeft bijgedragen aan het succesvolle verloop en de voltooiing van het project.

Bij ons draait het om duurzaamheid en we delen graag meer over onze inspanningen voor een groenere toekomst. Neem een kijkje op onze website om te ontdekken hoe we bijdragen aan positieve milieu-impact en energiebesparing. Samen bouwen we aan een duurzamere wereld, die ook gunstig is voor uw energierekening!

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!