Meer dan 90%

Kosten- en energiebesparing

Besparingscheck

Geef uw verbruik op en zie direct wat u jaarlijks kunt besparen!

Besparingscheck

Besparingscheck

1kW
1kW50kW

kWh

kg

3kW PCM Power Unit

Voor deze besparing plaatst Duraflow een 3kW PCM Power Unit. Meer weten over de investering? Neem dan contact op met onze experts!

6kW PCM Power Unit

Voor deze besparing plaatst Duraflow een 6kW PCM Power Unit. Meer weten over de investering? Neem dan contact op met onze experts!

9kW PCM Power Unit

Voor deze besparing plaatst Duraflow een 6kW en een 3kW PCM Power Unit. Meer weten over de investering? Neem dan contact op met onze experts!

12kW PCM Power Unit

Voor deze besparing plaatst Duraflow 2x een 6kW PCM Power Unit. Meer weten over de investering? Neem dan contact op met onze experts!

15kW PCM Power Unit

Voor deze besparing plaatst Duraflow 2x een 6kW en 1x een 3kW PCM Power Unit. Meer weten over de investering? Neem dan contact op met onze experts!

18kW PCM Power Unit

Voor deze besparing plaatst Duraflow 3x een 6kW PCM Power Unit. Meer weten over de investering? Neem dan contact op met onze experts!

21kW PCM Power Unit

Voor deze besparing plaatst Duraflow 3x een 6kW en 1x een 3kW PCM Power Unit. Meer weten over de investering? Neem dan contact op met onze experts!

24kW PCM Power Unit

Voor deze besparing plaatst Duraflow 4x een 6kW PCM Power Unit. Meer weten over de investering? Neem dan contact op met onze experts!

Maatwerk PCM Power Unit

Voor een verbuik van >24kW biedt Duraflow een maatwerk oplossing. Meer weten over de investering? Neem dan contact op met onze experts!

Klanten die al bespaart hebben

Klanten die al bespaart hebben

Na goede ervaringen met Duraflow op afgeronde projecten, hoefden we niet lang na te denken om de hulp van Duraflow ook bij drie andere opdrachten in te schakelen. We zijn blij dat we een partner als Duraflow hebben gevonden die ons helpt onze werkzaamheden toekomstbestendiger én energiezuiniger te maken.

Klaas KleinProjectleider bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Wij hebben Duraflow ingeschakeld om het verouderde 150kV station van TenneT in Waalwijk te voorzien van PCM koeling. Wij zijn Duraflow dankbaar dat we door de PCM Koeling een stabiele en duurzame toekomst konden realiseren voor dit station. De oplossing van Duraflow past perfect in onze visie op het gebied van duurzaamheid.

André TrommelProjectleider bij Fraanje

De duurzame PCM Koeling van Duraflow maakt onze internationale groei mede mogelijk! Jetstone bouwt aan een duurzaam pand en Duraflow gaat de serverruimte voorzien van duurzame PCM koeling. Deze investering hebben we al binnen 0,68 jaar terugverdiend! Een makkelijke keuze dus, waarmee we ook een steentje bijdragen aan een schonere toekomst.

Harold van HeugtenManager Finance/ICT bij Jetstone