Internationaal ondernemen met een Brabants gezicht

Samenwerking; als we het over ondernemen hebben in de regio Eindhoven en Den Bosch is dat een sleutelbegrip. Of het nu gaat om high tech- en life-techbedrijven, ondernemingen in metaal en techniek, bouwbedrijven of de automotive industrie – om maar een paar belangrijke sectoren in de regio te noemen –u wilt vernieuwen en daarvoor gaat u geregeld met elkaar om tafel. En u zorgt ervoor dat de overheid en verschillende kennisinstellingen uit binnen- en buitenland ook aanschuiven. Zo versterkt u uw positie. In de regio, maar ook daarbuiten. Internationaal ondernemen wordt steeds belangrijker. Dat geldt ook voor ondernemen in de kennisindustrie: de regio Zuid-Oost Brabant (Brainport) is tenslotte niet voor niets de hotspot voor toptechnologie en staat niet voor niets hoog in de Europese ranglijsten als het gaat om research en development.

Bron: https://www.pwc.nl/nl/onze-organisatie/kantoren/eindhoven.html

Duraflow PCM-installatie PricewaterhouseCoopers Eindhoven  

De Main Equipment Room (MER) vormt essentiële bouwstenen als het gaat om de netwerkdatacommunicatie-infrastructuur, data-, resp. telefonieverkeer. De MER functioneert als centrale communicatieruimte in het netwerk van het gebouw. Binnen de MER zijn 19-inch kasten geplaatst voor het onderbrengen van centrale actieve netwerkapparatuur. (routers, core switches, telefooncentrale, etc.)

PWC Installatie

Duraflow PCM Paneel 

PCM Panelen Duraflow

Om een zo gunstig mogelijke CO2 footprint te realiseren laten wij onze hardware, behuizing, onderdelen, PCM en PCM-panelen uitsluitend in Nederland produceren.

Ook hebben wij bewust gekozen om ons PCM-paneel (verpakking van het PCM) te laten fabriceren van HDPE-kunststof. Dit is een veilig materiaal dat uitstekend recyclebaar is, het kan namelijk worden omgesmolten. Het materiaal bestaat uit koolstof en waterstof. Bij eventuele verbranding van HDPE zullen er daarom geen schadelijke stoffen vrijkomen. De basis ingrediënten van ons PCM zijn water en zout met een katalysator. Het betreft een volkomen natuurlijk product wat onschadelijk is voor mens en milieu.

Traditionele koeling

Energieverbruik

kWh 42.200

per jaar

CO2 uitstoot

kg 27.300

per jaar

Energiebesparing

% 0

per jaar

PCM koeling

Energieverbruik

kWh 2.365

per jaar

CO2 uitstoot

KG 1.535

per jaar

Energiebesparing

% 90

per jaar

INTERESSE OF VRAGEN?

Bent u geïnteresseerd? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 085 – 235 2350. Wij helpen u graag!

Contact website