Centrica Business Solutions is koploper op het gebied van decentrale end-to-end energieoplossingen. Het bedrijf uit Uithoorn speelt wereldwijd een centrale rol in de aanpak van de klimaatverandering. Ongeacht de uitdaging bieden zij energieoplossingen afgestemd op de behoeften van de organisatie. Deze energieoplossingen versnellen de realisatie van ambities op het gebied van duurzaam ondernemen en CO2 doelen.

Het bedrijf heeft zelf ook doelen op het gebied van duurzaamheid, om deze te realiseren hebben zij Duraflow ingeschakeld. Centrica Business Solutions heeft Duraflow de opdracht gegeven om de serverruimte in hun kantoor in Uithoorn te voorzien een Duraflow PCM Power Unit.

Duraflow plaatst een 3kW PCM Power Unit

Duraflow gaat de serverruimte van het kantoor in Uithoorn voorzien van een PCM Power Units met een capaciteit van 3kW. De PCM Power Unit wordt geleverd, geplaatst en ingesteld door Duraflow.

PCM staat voor Phase Change Materials, waarmee de serverruimte op duurzame en energiezuinige wijze wordt gekoeld. De apparatuur van Duraflow slaat grote hoeveelheden warmte of koude lucht op en staat het pas weer af wanneer de omgevingstemperatuur daarom vraagt, waardoor veel energie wordt bespaard.

 

Wij danken Marco Bakker van Centrica Business Solutions voor de opdracht.

De PCM power units leveren deze besparingen voor Centrica Business Solutions op:

34.252 kWh

Elektriciteitsbesparing p.j.

22.229 kg

CO2 reductie p.j.

€ 5.353

Kostenbesparing p.j.

0,65 jaar

Terugverdiendtijd

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 085 – 235 2350. Wij helpen u graag!