Afgerond project bij OPCW

We zijn verheugd om met jullie te delen dat de installatie van kanalen bij OPCW succesvol is afgerond. Een speciale dank gaat uit naar onze gewaardeerde businesspartner en installateur: Falkotek.

Review van de klant

In het bijzonder willen we stilstaan bij het uitmuntende werk dat zij hebben geleverd. Niet alleen hebben ze de installatiewerkzaamheden voltooid, maar ze hebben ook ons project enorm ondersteund. Ze hebben een cruciale rol gespeeld bij het vinden van de juiste leverancier voor het boren en maken van gaten in de muren. Hun toewijding, harde werk en vroege ochtenden (altijd op tijd!) hebben ervoor gezorgd dat we de deadline hebben gehaald.

Samenwerking voor optimaal succes

Zonder de onschatbare hulp van het team van Falkotek zou het niet mogelijk zijn geweest om dit project met zulk succes te voltooien. We zijn dankbaar voor hun professionele aanpak en betrokkenheid bij elk aspect van het proces. Bij Duraflow zijn we trots op de samenwerking met zulke toegewijde partners en we kijken ernaar uit om nog vele succesvolle projecten gezamenlijk te realiseren.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!