Simon Loerakker expert tijdens paneldiscussie Innovatiefestival NH

By 14 februari 2019Nieuws

ALKMAAR – Het Nieuwe Warenhuis in Alkmaar opende op 13 februari voor een dag haar deuren voor 900 Noord-Hollandse innovatiepioniers. De Provincie Noord-Holland helpt duurzame ondernemers die versneld willen groeien met ondersteuningsprogramma’s als GO!-NH, PIM en het Innovatiefonds. “Deze aanpak werpt zijn vruchten af en levert aansprekende nieuwe ondernemingen op die bijdragen aan duurzame oplossingen voor mobiliteit, energie en hergebruik van producten”, aldus gedeputeerden Jack van der Hoek en Jaap Bond. 

De festivalbezoekers konden in een twintigtal mini workshops alvast ‘warmdraaien’ voor de officiele opening door dagvoorzitter Diana Matroos en de gedeputeerden van de provincie Noord-Holland Jack van der Hoek en Jaap Bond.

De paneldiscussie tussen de experts Constantijn van Oranje, Elske Doets, Rixt Herklots en duurzame ondernemers Anouk Dijkstra, Simon Loerakker en Erwin Meijboom leverde een unanieme call to action op. “Maak keuzes, wees enthousiast en heb lef. Er zijn in Nederland veel kansen voor duurzame ondernemers. Om deze optimaal te benutten is het cruciaal dat er wordt samengewerkt.”