ASB Security investeert in duurzame PCM-koeling

By 22 april 2020Nieuws

ASB Security is specialist op het gebied van veiligheid en beveiliging, een innovatief Nederlands bedrijf dat nationaal en internationaal een bijdrage levert om de wereld veiliger te maken. ASB is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en neemt veiligheid serieus en doet geen concessies voor wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid van de geleverde veiligheidsproducten en -diensten.

In de hoofdserverruimte (main equipment room of MER) staan alle centrale onderdelen van de netwerkinfrastructuur van het bedrijf. Een MER is in de eerste plaats het punt waar alle bekabeling die met elkaar wordt verbonden, zodat er daadwerkelijk sprake is van een netwerk. Het is de voordehand liggende plaats voor servers voor bestandsopslag en toepassingen en idealiter ook de plek waar de internetprovider de internetmodem/router/ firewall plaatst, zodat deze efficiënt gekoppeld kunnen worden aan de netwerkinfrastructuur. Ook de Main Equipment Room (MER) van ASB Security voldoet aan de hoogste standaard.

Duraflow heeft de opdracht gekregen om de huidige koeling van de MER te vervangen voor duurzame PCM Power units. ASB Security neemt met deze, -door de overheid erkende energiebesparende maatregel- investering haar verantwoordelijkheid om de noodzakelijke CO2-uitstoot te verminderen. Ron Heij, bedankt voor het gunnen van de mooie opdracht!