PWN Wijk aan Zee

We zijn verheugd om wederom een succesvolle afronding van een indrukwekkend project aan te kondigen: de installatie van een 12 kW PCM-koelinstallatie in de MCC-ruimte (Motor Control Center) van het Waterleidingbedrijf Noord-Holland, gelegen op het adres Wim Mensinkstraat 4, 1969 GB in Heemskerk.

Het Waterleidingbedrijf Noord-Holland voorziet ongeveer 800.000 aansluitingen van drinkwater, beheert het waterleidingnetwerk in de provincie en draagt de verantwoordelijkheid voor verschillende duingebieden in deze regio.

12 kW PCM-koelinstallatie voor de MCC-ruimte

Om drinkwater van hoge kwaliteit te leveren aan de talrijke aangesloten huishoudens en bedrijven, zijn er dagelijks meerdere machines actief voor zuivering en filtering. Deze processen vereisen aanzienlijke energieconsumptie en dragen bij aan de uitstoot van CO2. Door de installatie van een 12 kW PCM-koelinstallatie kan Duraflow bijdragen aan een constante temperatuur binnen de Motor Control Center (MCC) van deze vestiging.

De besparingen

Met de PCM Power units kan gedurende het hele jaar een constante ruimtetemperatuur van 22-27 graden Celsius worden behouden en dat met 90% lagere energiekosten en CO2-uitstoot in vergelijking met traditionele airconditioningsystemen.

In tegenstelling tot conventionele airconditioning, waarbij er kosten worden gemaakt in de vorm van zowel investering als afschrijving, wordt de investering in dit PCM-project binnen 5 jaar terugverdiend.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!