PCM Power Units in KPN PoP-locaties

Facilicom gunt Duraflow een mooie, nieuwe opdracht voor een toonaangevende opdrachtgever in Nederland. Wij mogen namelijk onze geavanceerde PCM Power units in diverse belangrijke KPN PoP-locaties gaan installeren.

Een PoP-station (Point of Presence) fungeert als het spilpunt waarvandaan glasvezelkabels zich vertakken naar woonwijken. Binnen deze knooppunten bevinden zich cruciale apparatuur, zoals modems en servers, die toebehoren aan KPN. Met duizenden PoP-stations verspreid over het netwerk, blijft KPN een toonaangevende rol spelen in de Nederlandse communicatie-infrastructuur.

Meerdere partijen bundelen de krachten voor een duurzame toekomst

De aftrap van deze installatie vindt plaats in samenwerking met de expertise van Facilicom, de gespecialiseerde geluidsbeheersingsspecialist Teensma uit Almelo en de gerenommeerde zakelijke partners SPIE en Falkotek. De installatie van de eerste PCM Power units zal plaatsvinden binnen zo’n station in Almere.

Door vooruit te kijken en duurzame maatregelen te nemen, anticipeert KPN proactief op de uitdagingen van een snel veranderend klimaat. De installatie van Duraflow’s PCM Power units biedt een duurzame en kostenefficiënte oplossing om de temperatuur in de PoP-locaties te reguleren. Hiermee wordt voorkomen dat de wereldwijde temperatuurstijging een negatieve invloed heeft op de cruciale infrastructuur. De verbeterde betrouwbaarheid van KPN’s glasvezelnetwerk wordt hierdoor verder versterkt.

Deze gezamenlijke inspanning belooft uit te groeien tot een opmerkelijk hoogtepunt in de technologische vooruitgang. Het verenigt expertise uit diverse vakgebieden om de infrastructuur van KPN toekomstbestendig te maken en tegelijkertijd een duurzame bijdrage te leveren aan het behoud van een stabiele omgeving.

Samen zetten we koers naar een toekomstbestendig en succesvol project!

De voordelen op een rijtje

· In plaats van te investeren in verouderde technologie, wordt er duurzaam geïnvesteerd in technische innovatie.
· De PCM Power unit vereist geen vervangingsinvestering, aangezien de werking ervan oneindig is.
· Het gebruik van de PCM Power unit draagt bij aan uw verantwoordelijkheid om de uitstoot van schadelijke broeikasgassen te verminderen.
· De PCM Power unit is een door de overheid erkende energiebesparende maatregel.
· Vanwege het lage aansluitvermogen kan de PCM Power unit eenvoudig achter de UPS worden aangesloten.
· De PCM Power unit maakt geen gebruik van explosieve, verstikkende of milieubelastende koudemiddelen.
· De PCM HDPE-panelen in de PCM Power unit zijn volledig ‘Cradle to Cradle’, waardoor ze demontabel en herbruikbaar zijn.
· De betrouwbare technologie van de PCM Power unit heeft weinig bewegende delen, wat resulteert in lage onderhoudskosten.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!