Installatie van een 12 kW PCM-koeling op de 6e etage van het OPCW-gebouw.

We zijn verheugd om ons meest recente project te delen, waarin we de kans hebben gekregen om samen te werken met de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW). Dit prestigieuze agentschap speelt een cruciale rol in het bevorderen van wereldwijde veiligheid door het toezicht houden op (en controleren van) chemische wapens. Het is onze taak geworden om een geavanceerd 12 kW Phase Change Material (PCM) koelingssysteem te installeren op de 6e etage van het OPCW-gebouw.

Inhoud van het project

Dit project was niet alleen een technische prestatie, maar het illustreerde ook onze toewijding aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het nieuwe PCM-koelsysteem zal niet alleen zorgen voor een comfortabele werkomgeving, maar het zal ook aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Met een indrukwekkende terugverdientijd van slechts 2,41 jaar en een ROI van maar liefst 124%, bewijst dit project dat investeren in groene technologieën niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de financiën van onze klanten. Ons team werkt nauw samen met OPCW om dit project tot een succes te maken. We kijken ernaar uit om meer van dergelijke kansen aan te grijpen en bij te dragen aan een duurzamere en energie-efficiëntere toekomst.

De voordelen op een rijtje

· In plaats van te investeren in verouderde technologie, wordt er duurzaam geïnvesteerd in technische innovatie.
· De PCM Power unit vereist geen vervangingsinvestering, aangezien de werking ervan oneindig is.
· Het gebruik van de PCM Power unit draagt bij aan uw verantwoordelijkheid om de uitstoot van schadelijke broeikasgassen te verminderen.
· De PCM Power unit is een door de overheid erkende energiebesparende maatregel.
· Vanwege het lage aansluitvermogen kan de PCM Power unit eenvoudig achter de UPS worden aangesloten.
· De PCM Power unit maakt geen gebruik van explosieve, verstikkende of milieubelastende koudemiddelen.
· De PCM HDPE-panelen in de PCM Power unit zijn volledig ‘Cradle to Cradle’, waardoor ze demontabel en herbruikbaar zijn.
· De betrouwbare technologie van de PCM Power unit heeft weinig bewegende delen, wat resulteert in lage onderhoudskosten.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!