Veiligheidsregio Kennemerland

In het geval van een brand, ongeluk of ramp in de regio, is Veiligheidsregio Kennemerland verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de gezamenlijke inzet van de brandweer, ambulance, politie, gemeente en andere relevante partijen. De belangrijkste taak is het beschermen van de inwoners bij veiligheid- en gezondheidsrisico’s. Bij een crisis, ramp of zwaar ongeval komt de crisisorganisatie van de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) in actie. Deze organisatie bestaat uit medewerkers die zijn opgeleid en geoefend om in crisissituaties op te treden.

3 kW PCM Power unit van Duraflow

Veiligheidsregio Kennemerland maakt al meer dan 2 jaar gebruik van een 3 kW PCM Power unit. De 3kW Power Unit is geschikt voor Main Equipment Rooms (MER) en serverruimtes en bestaat uit 144 panelen. Daarnaast heeft de 3kW Power Unit een luchtdebiet van 900 m3/h, wisselstroom (AC) van 230 volt, een gemiddeld opgenomen vermogen van 110 watt en standaard F7 filters.

Peter van Vuren, Technisch Beheerder & Projectleider Vastgoed, is vol lof over de koelinstallatie. Hij vertelt: “We hebben er geen omkijken naar. De temperatuur in de ruimte is in de zomer en winter altijd strak 24 graden Celsius.”

Dankzij deze betrouwbare oplossing is Veiligheidsregio Kennemerland het hele jaar door verzekerd van een constante temperatuur binnen de gekozen ruimte.

De voordelen op een rijtje

· In plaats van te investeren in verouderde technologie, wordt er duurzaam geïnvesteerd in technische innovatie.
· De PCM Power unit vereist geen vervangingsinvestering, aangezien de werking ervan oneindig is.
· Het gebruik van de PCM Power unit draagt bij aan uw verantwoordelijkheid om de uitstoot van schadelijke broeikasgassen te verminderen.
· De PCM Power unit is een door de overheid erkende energiebesparende maatregel.
· Vanwege het lage aansluitvermogen kan de PCM Power unit eenvoudig achter de UPS worden aangesloten.
· De PCM Power unit maakt geen gebruik van explosieve, verstikkende of milieubelastende koudemiddelen.
· De PCM HDPE-panelen in de PCM Power unit zijn volledig ‘Cradle to Cradle’, waardoor ze demontabel en herbruikbaar zijn.
· De betrouwbare technologie van de PCM Power unit heeft weinig bewegende delen, wat resulteert in lage onderhoudskosten.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!