De Sociale Verzekeringsbank (SVB)

Met ongeveer 3.800 medewerkers verdeeld over elf locaties, is de SVB voortdurend in beweging als uitvoerder van regelingen zoals het AOW-pensioen, de kinderbijslag en het persoonsgebonden budget. Jaarlijks betalen ze ongeveer 43 miljard euro uit aan ruim 5,5 miljoen klanten.

Om ervoor te zorgen dat klanten tijdig en correct krijgen waar ze recht op hebben, investeert de SVB voortdurend in het verbeteren en vernieuwen van systemen en werkwijzen. Dit zorgt niet alleen voor meer gemak en efficiëntie voor klanten, maar ook voor haar medewerkers.

6 kW PCM Power unit voor ruime besparingen

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) heeft besloten om een PCM Power unit te gebruiken voor een van hun serverruimtes in Utrecht. De huidige Trane DX-computair uit 2011 zal binnenkort worden vervangen door een 6 kW PCM Power unit van Duraflow. Deze nieuwe unit verbruikt jaarlijks ruim 33.000 kWh minder energie dan de Trane DX-computair. Hieronder is een foto van de Main Equipment Room (MER) van deze locatie toegevoegd:

De voordelen op een rijtje

· In plaats van te investeren in verouderde technologie, wordt er duurzaam geïnvesteerd in technische innovatie.
· De PCM Power unit vereist geen vervangingsinvestering, aangezien de werking ervan oneindig is.
· Het gebruik van de PCM Power unit draagt bij aan uw verantwoordelijkheid om de uitstoot van schadelijke broeikasgassen te verminderen.
· De PCM Power unit is een door de overheid erkende energiebesparende maatregel.
· Vanwege het lage aansluitvermogen kan de PCM Power unit eenvoudig achter de UPS worden aangesloten.
· De PCM Power unit maakt geen gebruik van explosieve, verstikkende of milieubelastende koudemiddelen.
· De PCM HDPE-panelen in de PCM Power unit zijn volledig ‘Cradle to Cradle’, waardoor ze demontabel en herbruikbaar zijn.
· De betrouwbare technologie van de PCM Power unit heeft weinig bewegende delen, wat resulteert in lage onderhoudskosten.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!