ECW Energy

ECW Energy is een eigentijds particulier nutsbedrijf dat voortdurend op zoek is naar de meest duurzame en efficiënte methoden om energie te leveren aan omvangrijke zakelijke klanten, waaronder grote kassen en datacentra.

Vier 6 kW Power Units voor 2 MER’s

Duraflow is verheugd om te delen dat zij, van ECW Energy, de mooie kans heeft gekregen om de 2 gloednieuwe MER’s (Main Equipment Rooms) te voorzien van vier krachtige 6 kW PCM Power units. Deze nieuwe installaties zorgen gezamenlijk voor ruime besparingen op het jaarlijkse energieverbruik (en bijbehorende kosten) en de totale CO2-uitstoot. Hieronder lichten wij de concrete besparingen uit.

De besparingen

Dankzij de PCM Power units kan gedurende het hele jaar een stabiele ruimtetemperatuur worden gehandhaafd, wat leidt tot een indrukwekkende energiereductie van 58.166 kW per jaar. Daarnaast resulteert dit in een CO2-reductie van ongeveer 37.750 kilogram per jaar.

In tegenstelling tot traditionele koelsystemen, die aanzienlijke investeringen en afschrijvingskosten met zich meebrengen, kan de initiële investering in dit PCM-project al binnen 2,68 jaar worden terugverdiend. Hierdoor kan over de gehele levensduur een kostenbesparing van €288.329 worden gerealiseerd.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!