GMS Digitaliseert Sliedrecht

GMS is een gedreven club van specialisten, die zowel kleine als grote opdrachtgevers bedient. Met ruim 40 jaar ervaring zijn ze experts in het ontwikkelen van in-house apparatuur, software en diverse workflows.

Ze voldoen aan de Metamorfoze kwaliteit van de Koninklijke Bibliotheek en zijn gespecialiseerd in substitutie scanning en hoogvolume documentscanning. Met vestigingen in Sliedrecht en Hurdegaryp (en op klantlocaties) bedienen zij geheel Europa.

3+6 kW PCM Power Unit voor een serverruimte

Onlangs heeft GMS Digitaliseert aan Duraflow de opdracht gegeven voor de levering van een 3+6 kW PCM Power Unit, die vervolgens zal worden geïnstalleerd in een serverruimte. De integratie van deze PCM-unit markeert een significante stap voorwaarts in de duurzaamheidsinspanningen van GMS. Met deze geavanceerde technologie kan de fabriek haar energieverbruik optimaliseren en tegelijkertijd de impact op het milieu verminderen.

De besparingen

Door deze investering zal er jaarlijks bijna 29.000 kWh aan energie worden bespaard, wat neerkomt op een totale CO2-reductie van circa 19 ton per jaar.

Deze aanzienlijke besparingen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar zullen op de lange termijn ook leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen, waarbij de totale besparing over de levensduur van 15 jaar (ofwel: Total Cost of Ownership) €97.000 bedraagt.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!