Centraal Beheer Achmea

Tijdens de zomerperiode blijft onze business op volle toeren draaien! In een samenwerking met installateur Croonwolter&dros zullen wij PCM Power units installeren in de MER (Main Equipment Room) van Centraal Beheer Achmea te Apeldoorn (de grootste financiële dienstverlener van Nederland). Dit duurzame project markeert een belangrijke mijlpaal voor energie-efficiëntie in de koeling van serverruimtes.

Van DX inrow naar PCM koeling

Het team zal de bestaande ‘DX inrow koeling’ vervangen door de geavanceerde PCM Power units, die de koeling naar een hoger niveau tillen. Na de installatie zullen de oude koelsystemen buiten werking worden gesteld. Dit draagt niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar ook aan aanzienlijke kostenbesparingen voor het bedrijf.

Een belangrijk aspect van dit project waar wij trost op zijn is de indrukwekkende terugverdientijd van slechts 1,29 jaar! Dit betekent dat de investering zichzelf binnen een zeer korte periode terugverdient. Bovendien heeft het project een gunstige Total Cost of Ownership (TCO) van €265.000, waardoor het niet alleen financieel verantwoord is, maar ook duurzaam op de lange termijn.

We zijn trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om de positieve impact van dit project op zowel het milieu als de bedrijfskosten te zien. Bij Duraflow streven we altijd naar innovatie en duurzaamheid, en we zijn verheugd om samen te werken met Croonwolter&dros en Achmea om deze belangrijke stap te zetten naar een groenere toekomst voor serverruimtes.

De voordelen op een rijtje

· In plaats van te investeren in verouderde technologie, wordt er duurzaam geïnvesteerd in technische innovatie.
· De PCM Power unit vereist geen vervangingsinvestering, aangezien de werking ervan oneindig is.
· Het gebruik van de PCM Power unit draagt bij aan uw verantwoordelijkheid om de uitstoot van schadelijke broeikasgassen te verminderen.
· De PCM Power unit is een door de overheid erkende energiebesparende maatregel.
· Vanwege het lage aansluitvermogen kan de PCM Power unit eenvoudig achter de UPS worden aangesloten.
· De PCM Power unit maakt geen gebruik van explosieve, verstikkende of milieubelastende koudemiddelen.
· De PCM HDPE-panelen in de PCM Power unit zijn volledig ‘Cradle to Cradle’, waardoor ze demontabel en herbruikbaar zijn.
· De betrouwbare technologie van de PCM Power unit heeft weinig bewegende delen, wat resulteert in lage onderhoudskosten.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!