Succesvolle deelname van Duraflow aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Duraflow kijkt terug op een succesvolle deelname aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer! Onze PCM koelingen trokken veel bezoekers en leidden tot mooie zakelijke relaties. We ontvingen veel enthousiaste reacties over de kosten- en energiebesparing van onze duurzame en betrouwbare technologie.

Voordelen van PCM koeling: bespaar op je energielasten

Onze PCM Power units bieden meer dan 90% kosten- en energiebesparing ten opzichte van traditionele airco-installaties. Ze vereisen geen vervangingsinvesteringen, hebben een oneindige werking en bevatten geen explosieve, verstikkende of milieubelastende koudemiddelen. Daarnaast zijn ze een door de overheid erkende energiebesparende maatregel en bieden ze een betrouwbare techniek met lage onderhoudskosten, die demontabel en herbruikbaar is. Reken met onze besparingscheck eenvoudig uit hoeveel je jaarlijks kan besparen.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Benieuwd naar de mogelijkheden van PCM koeling?

Duraflow PCM koeling biedt de meest bedrijfszekere, energiezuinige en duurzame manier van het koelen van professionele warme ruimtes. De PCM Power units worden op maat geleverd en bedrijfsklaar geïnstalleerd. Ben je geïnteresseerd in PCM koeling? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via onderstaand contactformulier. Of 085 – 235 2350. Wij helpen je graag!

Contact website