SPIE Nederland

SPIE Nederland is een toonaangevende technische dienstverlener die gespecialiseerd is in energie en communicatie. Met een team van ruim 6.000 medewerkers (verspreid over 41 locaties) zetten ze zich in om klanten te begeleiden bij de energietransitie en digitale transformatie.

Ze bieden duurzame oplossingen en technische expertise op verschillende gebieden, waaronder elektrotechniek, ICT, werktuigbouwkunde en nog veel meer. SPIE streeft ernaar om de plannen en ambities van hun klanten te verwezenlijken door samen te werken en te denken vanaf het begin van het project.

Samenwerking Duraflow en SPIE

De toepassing van Phase Change Materials (PCM) blijkt buitengewoon interessant voor diverse klanten in de zorg-, industrie- en onderwijssector, evenals (semi)overheidsinstellingen. In hun streven naar bedrijfszekerheid, energie-efficiëntie en duurzaamheid bij het beheer en klimatiseren van ‘warme ruimtes’, kan SPIE voortaan de Duraflow PCM Power Unit installeren waar dat nodig is.

Hiermee kunnen ruimtes op een duurzame wijze worden gekoeld, zonder het hoge elektrische vermogen dat traditionele koelsystemen vereisen. PCM-koeling wordt zo de meest milieuvriendelijke, energiezuinige en betrouwbare oplossing voor het koelen van ‘warme ruimtes’.

De voordelen op een rijtje

· In plaats van te investeren in verouderde technologie, wordt er duurzaam geïnvesteerd in technische innovatie.
· De PCM Power unit vereist geen vervangingsinvestering, aangezien de werking ervan oneindig is.
· Het gebruik van de PCM Power unit draagt bij aan uw verantwoordelijkheid om de uitstoot van schadelijke broeikasgassen te verminderen.
· De PCM Power unit is een door de overheid erkende energiebesparende maatregel.
· Vanwege het lage aansluitvermogen kan de PCM Power unit eenvoudig achter de UPS worden aangesloten.
· De PCM Power unit maakt geen gebruik van explosieve, verstikkende of milieubelastende koudemiddelen.
· De PCM HDPE-panelen in de PCM Power unit zijn volledig ‘Cradle to Cradle’, waardoor ze demontabel en herbruikbaar zijn.
· De betrouwbare technologie van de PCM Power unit heeft weinig bewegende delen, wat resulteert in lage onderhoudskosten.

Klanten met een PCM Power Unit van Duraflow:

Interesse of vragen?

Bent u geïnteresseerd in PCM koeling voor uw eigen bedrijf? Wij zijn direct bereikbaar op: 085 – 235 2350. Wij helpen u graag verder!