Veiligheidsregio Fryslân

Een veiligheidsregio is een samenwerkingsverband van de hulpverleningsdiensten op basis van de Wet Gemeenschappelijke Regelingen en de wet Veiligheidsregio’s, ten behoeve van fysieke veiligheid. De Veiligheidsregio Fryslân valt geografisch samen met de Nederlandse provincie Friesland. Veiligheidsregio Fryslân heeft, net als meerdere overheidsorganisaties in Fryslân, duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onlangs heeft Duraflow haar PCM Power unit, geplaatst in de MER van het gebouw aan de Harlingertrekweg te Leeuwarden volledig opgeleverd met als gevolg: uitstekende resultaten en weer een tevreden klant. Wij willen Jos Dijkstra en Martin Tamminga hartelijk danken voor hun uitstekende medewerking.

PCM power unit

Geïnstalleerde PCM Power unit bij Veiligheidsregio Fryslân.

SDG Nederland

SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn bepaald door de Verenigde Naties (VN). Met de installatie van de PCM Power unit en oplevering van dit project voldoet gemeente Veilgheidsregio Fryslân voor deze ruimte aan doel 7 van de te behalen targets.

veiligheidsregio fryslan

PCM Power Unit

Het elektriciteitsverbruik van onze PCM Power unit beperkt zich tot het verbruik van een paar grote, ouderwetse gloeilampen. Een duurzamere en energiezuinigere oplossing om serverruimten en (micro) datacenters te koelen bestaat er nu (nog) niet.

Neem contact op

Traditionele koeling

Energieverbruik

kWh 41.000

per jaar

CO2 uitstoot

kg 26.600

per jaar

Energiebesparing

% 0

per jaar

PCM koeling

Energieverbruik

kWh 1.580

per jaar

CO2 uitstoot

KG 1.025

per jaar

Energiebesparing

% 96

per jaar

INTERESSE OF VRAGEN?

Kyle Loerakker PCM koelingBent u geïnteresseerd? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 085 – 235 2350. Wij helpen u graag!

Contact website